loading...

ثبت نام وام ازدواج

سامانه خدماتي ثبت نام وام ازدواج

ثبت نام فوری وام ازدواج

خانم‌های متاهل توجه کنید: چیزهایی که درمورد ازدواج نمی‌دانید ممکن است ایجاد مشکل کند. بعنوان مثال، اگر برای موضوعاتی که می‌خواهید با شوهرتان حرف نزنید، او متوجه آن نخواهد شد. و طریقه حرف زدن شما درمورد مسائلتان هم ممکن است کارها را خراب‌تر کند. ازدواج کردن کار ساده‌ای است. اما متاهل ماندن سخت‌ است. در زیر به توصیه‌های متخصصین درمورد اشتباهاتی که اکثر خانم‌ها در ازدواج مرتکب می‌شوند که باعث سست شدن پایه‌های زندگی‌شان می‌شود، اشاره می‌کنیم. در ادامه این مطلب را به نقل از مردمان بخوانید.

 

۱. همیشه سعی در راضی نگه داشتن شوهرتان دارید.

بعضی از خانم‌ها برای چیزهایی که می‌خواهند سریع عقب می‌کشند. در چنین روابطی زن صرفاً یک وسیله برای شوهر است نه یک شریک کامل و برابر در ازدواج. این خانمها همه زندگی‌شان را وقف شوهرشان می‌کنند و چیزی برای خودشان باقی نمی‌گذارند.

 

بیشتر وقت‌ها دلیل این کارشان این است که از شروع دعوا و ناراحتی می‌ترسند و یا به طریقی ناخودآگاه تصور می‌کنند که برای حفظ یک رابطه، باید خواسته‌های خودشان را کنار بگذارند. این رفتار موجب خشمی می‌شود که بالاخره طغیان خواهد کرد.

 

راه‌حل چیست؟ دغدغه‌هایتان را، چه درمورد کار خانه باشد، چه تربیت بچه‌ها یا نگذراندن وقت کافی با شوهرتان یا برای خودتان، به طریقی منطقی مطرح کنید. مثلاً ممکن است شوهرتان دوست داشته باشد آخر هفته‌ها با دوستانش بیرون برود اما شما بخواهید که او وقتش را با خانواده‌اش بگذراند. می‌توانید این را با او مطرح کنید و به طریقی مسالمت‌آمیز راه‌حلی برای موضوع پیدا کنید.

 

۲. توقعاتتان را روشن بیان نمی‌کنید.

زوج‌هایی که زندگی زناشویی موفقی دارند، از همان ابتدای ازدواج توقعات و انتظارات خودشان را چه درمورد تقسیم کار، چه نگهداری بچه‌ها و چه درمورد مسایل مالی، برای هم روشن کرده‌اند. اما خیلی‌ها این بحث‌ها را در ابتدای ازدواج نداشته‌اند و طبق چیزی که در ذهنشان می‌گذرد عمل می‌کنند چون اینطور بزرگ شده‌اند و تصور می‌کنند که چیزی که برای آنها خوب است برای همسرشان هم قطعاً مفید خواهد بود. اگر انتظارات دو طرف متفاوت باشد و دو طرف دچار سوءتفاهم در این زمینه باشند، خشم و عصبانیتی در آنها ایجاد خواهد شد.

 

۳. لحن حرف زدن را دست‌کم می‌گیرید.

هر کسی که حرف بزند، چه زن و چه مرد، لحن صحبت اگر آمیخته با کمی منفی‌گرایی باشد، مطمئناً ایجاد مشکل خواهد کرد.

 

اگر نگرانی دارید، آنها را به طریقی احترام‌آمیز به زبان آورید، نه به طریقی آزرده‌خاطر و کلافه.

 

به هر ترتیبی که شده، چیزی که اذیتتان می‌کند را در میان بگذارید. اما این کار را به طریقی انجام دهید که بتوانید به راه‌حل برسید نه اینکه راه‌حل را از شما دورتر کند.

 

۴. سبک گفتگویتان تطابق ندارد.

اگر تصور می‌کنید شوهرتان حرف‌های شما را نمی‌شنود یا نمی‌فهمد، بد نیست راه‌هایی را برای وارد شدن به فکر او پیدا کنید.

 

بعضی از خانم‌ها سعی می‌کنند با تکرار کردن یک مشکل یا شکایت، شوهرشان را متوجه حرفشان کنند. این به نظر مردها غر زدن می‌آید اما دلیل آن فقط داشتن روش‌های متفاوت برای گفتگو است.

 

در این شرایط یک طرف می‌خواهد حرف بزند اما طرف مقابل نمی‌داند چطور باید پاسخ دهد و به همین دلیل به نظر خاموش می‌آید و به همین علت گوینده بیشتر و بیشتر تکرار می‌کند.

 

اگر این اتفاق در زندگی شما هم زیاد می‌افتد، یادتان باشد که مکث کنید تا همسرتان چیزی که گفته‌اید را هضم کند و برای فکر کردن به آنچه شنیده است وقت داشته باشد.

 

۵. یادتان می رود نشان دهید که قدر او را می‌دانید.

بعضی از خانم‌ها آنقدر درگیر بچه، کار و خانه‌داری می‌شوند که یادشان می‌رود رفتارهای کوچکی که بطور قابل توجهی به محکم کردن پایه‌های ازدواجشان کمک می‌کند، از خود نشان دهند.

 

در روابط سالم، رفتارها و حرکات مثبت بسیار زیادی است که مکرراً از دو طرف دیده می‌شود. رفتارهایی مثل لبخند زدن، ارتباط چشمی، در آغوش گرفتن و نوازش کردن. نظرات کلامی مثل، «من با این حرفت موافقم»، «آره این خیلی خوبه» و یا حتی یک «بله» معمولی. گوش دادن، تایید کردن، تحسین کردن، و ابراز محبت – همه اینها انرژی مثبت را در رابطه پراکنده خواهد کرد.

 

چنین رفتارها و حرکاتی، به هر دو طرف یادآور می‌شود که همدیگر را دوست دارند. قلب هر ازدواج موفقی، دوستی است. این باور که یک ازدواج اگر خوب باشد خودش پابرجا خواهد ماند کاملاً اشتباه است. یک ازدواج خوب در نتیجه یاد گرفتن خودتان و یاد دادن به طرف مقابلتان ایجاد خواهد شد. مطمئناً در ۳۴ سالگی دیگر مثل ۲۴ سالگی رفتار نخواهید کرد.

منبع: مردمان 


مهمترين ملاك هاي ازدواج موفق

مدیر سایت بازدید : 361 شنبه 02 تیر 1397 : 18:32 نظرات (0)

آدمی پیوسته در معرض شرایط و انتخاب های مختلفی قرار می گیرد که سبب می شود اندکی تامل و فکر کند تا بتواند بهترین راه ممکن را پیدا کرده و موفق شود، البته در برخی موارد گرفتن مشاوره از سایرین و بقولی افرادی که پیش تر چنین تجربه مشابهی را داشتند بد نیست و می تواند کمک خوبی در راه رسیدن به مقصد محسوب شود.

 

یکی از این شرایط و انتخاب هایی که شاید هر کسی را درگیر خود کند مساله ازدواج و ملاک های مدنظر افراد برای این امر است که باید منطقی و بنیانی باشد.

 

بقيه در ادامه مطلب ...

 


به گزارش عصرایران به نقل از بانک مرکزی، با توجه به هماهنگی‌‌های به عمل آمده ‌از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بانک‌های خاورمیانه، سرمایه و مؤسسه اعتباری غیربانکی کاسپین از تاریخ 29 خرداد 1397 به سامانه قرض‌الحسنه ازدواج متصل شدند و متقاضیان دریافت تسهیلات ازدواج می‌توانند نسبت به انتخاب بانک‌ها و مؤسسه یادشده در سامانه ازدواج اقدام کنند.

بانک‌های خاورمیانه، سرمایه و مؤسسه اعتباری غیربانکی کاسپین به سامانه قرض‌الحسنه ازدواج متصل شدند.

با پیوستن بانک‌های خاورمیانه، سرمایه و مؤسسه اعتباری غیربانکی کاسپین به سامانه تسهیلات ازدواج، تعداد بانک ها و موسسات اعتباری متصل به این سامانه به  عدد 34 رسید. این اقدام در راستای تسهیل دسترسی جوانان به تسهیلات قرض الحسنه ازدواج انجام شده است.


احتمال افزايش وام ازدواج در سال جاری

مدیر سایت بازدید : 343 چهارشنبه 30 خرداد 1397 : 19:19 نظرات (0)

معاون اقتصادی بانک مرکزی از افزایش رقم وام ازدواج در سال جاری خبر داد و گفت: ۱۸۳ هزار نفر وام ۱۵ میلیون تومانی ازدواج گرفته اند.

پیمان قربانی در همایش سیاست های پولی و بانکی با اشاره به آخرین وضعیت رشد اقتصادی در کشور گفت: در سال ۹۶ رشد اقتصادی بر اساس آمارهای بانک مرکزی به ۳.۷ درصد رسیده است که بر این اساس با توجه به وضعیت رشد نفتی انتظار نداشتیم در سال گذشته بخش نفت پیشران رشد اقتصادی شود، این در شرایطی است که سایر بخش ها از جمله صنعت، خدمات و حتی کشاورزی در این سال رشد مناسبی را تجربه کرده و به ۴.۶ درصد رشد دست یافته اند اما مروری بر اجزای رشد اقتصادی در سال ۹۶ حکایت از آن دارد که بخش کشاورزی ۳.۲ درصد، صنعت ۵.۱ درصد و خدمات ۴.۴ درصد رشد داشته است، در حالیکه رشد گروه نفت ۹ دهم درصد بوده است.

وی تصریح کرد: بر اساس تولید ناخالص داخلی، مصارف بخش خصوصی ۲.۵ درصد و مصارف بخش دولتی ۳.۹ درصد رشد داشته است، ضمن اینکه در حوزه ساختمان اگر چه به دلیل تحولات سرمایه گذاری عمران در بودجه رشد منفی ۶ دهم درصد را تجربه کردیم اما در مجموع با رشد ۸ درصدی سرمایه گذاری بخش خصوصی وارد فاز رونق شده ایم. البته در حوزه ساختمان، بانک مرکزی سیاست های مختلفی را انجام داده است که از جمله آن کاهش نرخ سود سپرده ممتاز و سود تسهیلات در کنار افتتاح سپرده خانه یکم و بالا بردن تسهیلات مسکن روستایی از ۱۵ به ۲۰ میلیون نمونه های آن است.

این مقام مسئول در بانک مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۸۱.۲ هزار معامله در بخش مسکن طی سال گذشته صورت گرفته و در دو ماه ابتدایی امسال نیز به ۲۴ هزار فقره معامله دست یافته ایم که رشد ۱۱ درصدی معاملات را نشان می دهد.

قربانی در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات تورم اشاره و گفت: خوشبختانه در سال های ۹۵ و ۹۶ تورم تک رقمی بوده و در اردیبهشت نیز به ۹.۱ درصد رسیده است، ضمن اینکه در حوزه نقدینگی نیز ضریب فزاینده نقدینگی به ۷.۳ درصد رسیده و نسبت اسکناس و مسکوکات در دست مردم کاهش داشته است.

وی ادامه داد: تسهیلات ازدواج و ارائه وام به بنگاه های کوچک در دستور کار بانک مرکزی بوده که بر این اساس یک میلیون و ۵۵۶ هزار نفر در سال ۹۶ وام ازدواج گرفته اند که رقم ریالی آن بالغ بر ۱۳۲ هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال بوده است؛ این در شرایطی است که با افزایش وام ازدواج به ۱۵ میلیون تومان تا به امروز ۱۸۳ هزار نفر در سال ۹۷ وام ازدواج گرفته اند.

وی در ادامه انجماد مالی بانک ها را ناشی از حجم بالای مطالبات و رسوب ترازنامه های مالی دانست و گفت: اقدامات متعددی از سوی بانک مرکزی در راستای رفع مشکل انجماد مالی بانک ها انجام شده است تا جایی که حجم معاملات در اردیبهشت ماه سال جاری به ۸۰۳ میلیارد تومان رسیده است.

 


پیمان قربانی در همایش سیاست های پولی و بانکی با اشاره به آخرین وضعیت رشد اقتصادی در کشور گفت: در سال 96 رشد اقتصادی بر اساس آمارهای بانک مرکزی به 3.7 درصد رسیده است که بر این اساس با توجه به وضعیت رشد نفتی انتظار نداشتیم در سال گذشته بخش نفت پیشران رشد اقتصادی شود، این در شرایطی است که سایر بخش ها از جمله صنعت، خدمات و حتی کشاورزی در این سال رشد مناسبی را تجربه کرده و به 4.6 درصد رشد دست یافته اند اما مروری بر اجزای رشد اقتصادی در سال 96 حکایت از آن دارد که بخش کشاورزی 3.2 درصد، صنعت 5.1 درصد و خدمات 4.4 درصد رشد داشته است، در حالیکه رشد گروه نفت 9 دهم درصد بوده است.

معاون اقتصادی بانک مرکزی از افزایش رقم وام ازدواج در سال جاری خبر داد و گفت: 183 هزار نفر وام 15 میلیون تومانی ازدواج گرفته اند.

معاون اقتصادی بانک مرکزی افزود: بخش ساختمان برای سه فصل متوالی رشد را تجربه کرده است که البته همراه با ارزش افزوده بوده است، لذا علائم خروج از رکود در بخش مسکن و ساختمان به چشم می خورد اما در عین حال تولید کارگاه های بزرگ صنعتی حدودا 75 درصد ارزش افزوده بخش ساختمان را تشکیل می دهد که در سال 96، 5.5 درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: بر اساس تولید ناخالص داخلی، مصارف بخش خصوصی 2.5 درصد و مصارف بخش دولتی 3.9 درصد رشد داشته است، ضمن اینکه در حوزه ساختمان اگر چه به دلیل تحولات سرمایه گذاری عمران در بودجه رشد منفی 6 دهم درصد را تجربه کردیم اما در مجموع با رشد 8 درصدی سرمایه گذاری بخش خصوصی وارد فاز رونق شده ایم. البته در حوزه ساختمان، بانک مرکزی سیاست های مختلفی را انجام داده است که از جمله آن کاهش نرخ سود سپرده ممتاز و سود تسهیلات در کنار افتتاح سپرده خانه یکم و بالا بردن تسهیلات مسکن روستایی از 15 به 20 میلیون نمونه های آن است.

این مقام مسئول در بانک مرکزی خاطرنشان کرد: 181.2 هزار معامله در بخش مسکن طی سال گذشته صورت گرفته و در دو ماه ابتدایی امسال نیز به 24 هزار فقره معامله دست یافته ایم که رشد 11 درصدی معاملات را نشان می دهد.

قربانی در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات تورم اشاره و گفت: خوشبختانه در سال های 95 و 96 تورم تک رقمی بوده و در اردیبهشت نیز به 9.1 درصد رسیده است، ضمن اینکه در حوزه نقدینگی نیز ضریب فزاینده نقدینگی به 7.3 درصد رسیده و نسبت اسکناس و مسکوکات در دست مردم کاهش داشته است.

وی ادامه داد: تسهیلات ازدواج و ارائه وام به بنگاه های کوچک در دستور کار بانک مرکزی بوده که بر این اساس یک میلیون و 556 هزار نفر در سال 96 وام ازدواج گرفته اند که رقم ریالی آن بالغ بر 132 هزار و 560 میلیارد ریال بوده است؛ این در شرایطی است که با افزایش وام ازدواج به 15 میلیون تومان تا به امروز 183 هزار نفر در سال 97 وام ازدواج گرفته اند.

وی در ادامه انجماد مالی بانک ها را ناشی از حجم بالای مطالبات و رسوب ترازنامه های مالی دانست و گفت: اقدامات متعددی از سوی بانک مرکزی در راستای رفع مشکل انجماد مالی بانک ها انجام شده است تا جایی که حجم معاملات در اردیبهشت ماه سال جاری به 803 میلیارد تومان رسیده است.

معاون بانک مرکزی اصلاح نظام بانکی را از جمله دستورکارهای جدی بانک مرکزی دانست و خاطرنشان کرد: این امر با هدف کنترل نقدینگی و ایجاد ثبات مالی صورت می گیرد.


تعداد صفحات : 11

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 103
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 53
  • آی پی دیروز : 51
  • بازدید امروز : 61
  • باردید دیروز : 84
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,898
  • بازدید ماه : 4,433
  • بازدید سال : 36,083
  • بازدید کلی : 211,076