loading...

ثبت نام وام ازدواج

بانک های اعطا کننده وام ازدواج

ثبت نام فوری وام ازدواج

توقف طرح ضربتي وام ازدواج

مدیر سایت بازدید : 439 چهارشنبه 05 مهر 1396 : 19:05 نظرات (0)

سايت رسمي بانك مركزي ضمن درج اطلاعيه در سايت وام ازدواج از توقف ثبت نام وام ازدواج براي بانكهاي عامل اين طرح متوقف گردد.

متن كامل اين اطلاعيه بصورت زير است :


قابل توجه متقاضيان قرض الحسنه ازدواج

با عنايت به اجراي طرح ضربتي اعطاي وام ازدواج و اولويت‌دهي به تعيين تکليف افراد در صف براساس زمان ثبت نام در سامانه و جهت جلوگيري از ايجاد ازدحام در بانکهاي عامل طرح موصوف، مقرر گرديده است فعلاً ثبت نام در بانکهاي عامل طرح ضربتي ازدواج (‌بانکهاي ملي ايران، سپه، کشاورزي، رفاه کارگران، مسکن، ملت، تجارت، صادرات ايران، توسعه تعاون، قرض الحسنه مهر ايران و پارسيان) متوقف گردد.

بديهي است مزدوجين جديد در سال 1396 مي توانند با ثبت نام در ساير بانکهاي عامل، در نوبت دريافت تسهيلات موصوف قرار گيرند.

 

چاپ از سايت   http://VE.Cbi.ir


بانک مرکزی طرح ضربتی اعطای وام ازدواج را به مدت دو هفته دیگر و تا تاریخ 15مهرماه امسال تمدید کرد. اگرچه قرار بود این طرح در فرصتی دو ماهه و تا پایان شهریورماه به اتمام برسد، اما تعلل برخی از زوجین موجب شد تا بانک مرکزی این طرح را تا 15 مهرماه تمدید کند.

طرح ضربتی اعطای وام ازدواج از ابتدای مردادماه آغاز شده بود، اما با توجه به طولانی شدن صف وام ازدواج و حدود 500هزار نفری که در انتظار دریافت این تسهیلات بودند، بانک مرکزی تصمیم گرفت تا با مشارکت 11 بانک، روند پرداخت ها را سرعت بخشد. بر این اساس، با توافق انجام شده با بانک های ملی، سپه، کشاورزی، مسکن، توسعه تعاون، تجارت، ملت، صادرات، رفاه، قرض الحسنه مهر ایران و صندوق قرض الحسنه پارسیان، طرح ضربتی وام ازدواج اجرایی شد.

قرار بود در کنار تمامی بانک هایی که در سامانه وام ازدواج فعال بوده و تسهیلات پرداخت می کردند این 11 بانک به طور ویژه و با سهمیه بندی انجام شده به گونه ای روند پرداخت تسهیلات را تسریع کنند که تا پایان زمان این طرح، صف متقاضیان وام ازدواج به حداقل برسد. به این منظور بانک ها با منابع خود و نه با خط اعتباری بانک مرکزی و با پیش بینی حدود ٥٠٠٠میلیارد تومان منابع، طرح را آغاز کردند.

اما از آنجا که برخی متقاضیان تعیین شعبه شده تاکنون نسبت به تکمیل مدارک خود در شعب بانک ها اقدام نکرده اند، بانک مرکزی در اطلاعیه ای از تمدید 15 روزه طرح ضربتی وام ازدواج خبر داده و با تفاهم انجام شده با بانک های مشارکت کننده این طرح تا 15 مهرماه امسال تمدید شده است.


پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد با صدور بخشنامه‌ای سیاست‌های اشتغالزایی مددجویان تحت حمایت را ابلاغ کرد.

بر این اساس به طرح‌های مربوط به اشتغال مردانی که با زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد ازدواج کنند، امتیاز ویژه اعطا می‌شود. همچنین باید با آموزش و اعطای وام، زمینه توانمندسازی، خوداتکایی، استقلال اقتصادی افراد و خانوارهای نیازمند فراهم شود. مناطق مرزی، محروم و روستایی در اولویت اجرای طرح‌های اشتغال قرار دارند.

 همچنین علاوه بر این به مددجویان مجری طرح‌های اشتغال دانش‌بنیان و کارآفرین و طرح‌های مربوط به اشتغال مردانی که با زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد ازدواج کنند یا سرپرستی ایتام را برعهده گیرند، امتیاز ویژه اعطا می‌شود.

منبع:تابناک 


بانک مرکزی با برنامه‌ریزی جدید خود و نظم‌بخشی و راهبری سیستم بانکی، کارِ چند ماه را در 50 روز انجام داد.

از روز یکشنبه اول مرداد تا جمعه 17 شهریور 96، تعداد 360 هزار وام ازدواج در سراسر کشور به عروس و دامادها پرداخت شده است. به این ترتیب در 41 روز کاری، روزانه به طور متوسط 8780 وام 10 میلیون تومانی ازدواج تخصیص یافته است.

در میان آمارهایی که بانک مرکزی منتشر کرده، نکته جالب، پرداخت 37 هزار تسهیلات ازدواج در استان خراسان رضوی است. این استان همراه با تهران که در این استان نیز 37 هزار تسهیلات ازدواج پرداخت شده، در رده اول کشور از لحاظ تعداد تسهیلات پرداختی قرار دارد. به این ترتیب 20.5 درصد کل تسهیلات ازدواج، فقط در همین دو استان پرداخت شده است. رتبه سوم را نیز استان خوزستان با پرداخت 25 هزار و 500 وام ازدواج در اختیار دارد.

قبل از اجرای طرح در اول مردادماه، تعدادِ افرادِ در صف دریافت وام ازدواج، بیش از ۵۰۰ هزار نفر بود که در پایان هفته هفتم از اجرای طرح ضربتی، تعداد 245 هزار نفر از افراد در صف سامانه، کاهش یافته است.

در طول هفت هفته از اجرای طرح، تعداد ثبت نام کنندگان جدید در سامانه وام ازدواج بالغ بر ۱۲۵ هزار نفر بوده که نسبت به مدت مشابه گذشته و روال سابق، ثبت نام در سامانه با رشد بی‌سابقه ۱۰۰ درصدی مواجه شده است.

تعداد افرادِ در صف سامانه وام، از بیش از ۵۰۰ هزار نفر در ابتدای طرح، به ۲۳۰ هزارنفر در روزِ ۱۹ شهریور ۱۳۹۶، کاهش یافته است.

در مجموع تعداد پرداختی وام ازدواج از ابتدای سال تاکنون بیش از ۶۹۲ هزار فقره بوده که بیش از ۵۰ درصد آن یعنی ۳۶۰ هزار فقره، مربوط به 7 هفته اول اجرای طرح بوده است.

تعداد وام پرداخت شده در مناطق محروم نیز طی 4 ماهه اول سال 96، بیش از ۷۶ هزار نفر بوده ولی در مدت 7 هفته از اجرای طرح و با توجه به اولویت تعیین شده از سوی بانک مرکزی، حدود ۹۰ هزار نفر از این تسهیلات بهره مند شده اند.

در طول اجرای طرح (هفت هفته) و با پرداخت های به عمل آمده، تعداد افراد در صف که ثبت نام آنان مربوط به قبل از سال ۱۳۹۶ بوده است در حال حاضر به ۱۸ هزار نفر کاهش یافته است.

در طول هفت هفته از اجرای طرح، تعداد وام دریافتی از سوی متقاضیان زن ۱۶۷ هزار نفر و متقاضیان مرد ۱۹۳ هزار نفر بوده است. بیشترین دریافت کنندگان وام ازدواج در طول این دوره از نظر سنی در بین زنان ۲۰ تا ۲۵ سال و در آقایان بین ۲۵ تا ۳۰ سال سن قرار دارند.

 

گفتنی است در پایان مردادماه سال جاری ۳۴۰ هزار نفر در صف پرداخت تسهیلات قرض الحسنه قرار داشته اند که در پایان هفته هفتم این تعداد به ۲۳۰ هزار نفر در صف کاهش یافته است.

زوج‌های خوش‌شانس خراسانی‌ و‌ تهرانی/در چه استانی، آسان‌تر وام‌ ازدواج بگیریم؟


قابل توجه متقاضیان وام ازدواج

مدیر سایت بازدید : 412 شنبه 18 شهریور 1396 : 19:56 نظرات (0)

با از اجرای طرح در اول مردادماه سال جاری تعداد افراد در صف (ثبت نام در سامانه وام ازدواج) بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر بوده است که در پایان هفته ششم از اجرای طرح ضربتی تعداد ۲۱۵.۰۰۰ نفر از افراد در صف سامانه کاهش یافته است.

قابل تاکید است در طول ۶ هفته از اجرای طرح، تعداد ثبت نام کنندگان جدید در سامانه وام ازدواج بالغ بر ۱۱۵ هزار نفر بوده که نسبت به مدت مشابه گذشته و روال سابق، ثبت نام در سامانه با رشد بی‌سابقه ۱۰۰ درصدی مواجه شده است.

تعداد افراد در صف سامانه وام از بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر در ابتدای طرح به ۲۸۵ هزارنفر در روز ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ کاهش یافته است. لازم به ذکر است که عدم تعادل در تعداد پرداختی وام و کاهش تعداد متقاضیان در صف به دلیل ثبت نام حدود ۱۱۵هزار نفر متقاضی جدید در طول اجرای طرح است.

تعداد پرداختی وام ازدواج از ابتدای سال تاکنون نیز بالغ بر ۶۴۲ هزار فقره بوده که حدود ۵۰ درصد آن (۳۱۰ هزار فقره) مربوط به ۶ هفته اول اجرای طرح بوده است؛ تعداد وام پرداخت شده در مناطق محروم طی چهار ماهه اول سال جاری بالغ بر ۷۶ هزار نفر بوده لیکن در مدت شش هفته از اجرای طرح و با توجه به اولویت تعیین شده از سوی بانک مرکزی حدود ۸۰ هزار نفر از تسهیلات فوق بهره مند شده اند.

در طول اجرای طرح (شش هفته) و با پرداخت های به عمل آمده، تعداد افراد در صف که ثبت نام آنان مربوط به قبل از سال ۹۶ بوده است در حال حاضر به ۲۴ هزار نفر کاهش یافته است.

امید است با اجرای طرح، در ابتدای مهرماه سال جاری صرفا افراد ثبت نامی سال ۹۶ (افراد در صف مربوط به سه ماهه دوم سال جاری) در صف دریافت وام قرار داشته باشند.

در طول شش هفته از اجرای طرح، تعداد وام دریافتی از سوی متقاضیان زن ۱۴۰ هزار نفر و متقاضیان مرد ۱۷۰ هزار نفر بوده است بیشترین دریافت کنندگان وام ازدواج در طول این دوره از نظر سنی در بین زنان ۲۰ تا ۲۵ سال و در آقایان بین ۲۵ تا ۳۰ سال سن قرار دارند.

گفتنی است در پایان مردادماه سال جاری ۳۴۰ هزار نفر در صف پرداخت تسهیلات قرض الحسنه قرار داشته اند که در پایان هفته ششم این تعداد به ۲۸۵ هزار نفر در صف کاهش یافته است.

در پایان، بانک مرکزی مجددا تاکید می کند که مزدوجین محترم درصورت تعیین شعبه سریعا برای ارائه مدارک به شعبه تعیین شده مراجعه کنند.


بانک تجارت از ابتدای امسال تا اواسط شهریور ماه ۸۱۹۴۴ تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ حدود ۸۶۰ میلیون تومان به متقاضیان پرداخت کرد.

به گزارش پایگاه خبری دنیای بانک، طبق اعلام بانک تجارت، در طرح پشتیبان پیوندها که از سوی بانک مرکزی و با هدف کاهش صف انتظار دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج طی یک بازه زمانی دو ماهه (مرداد و شهریور ۱۳۹۶) اجرا می‌شود، این بانک عاملیت پرداخت ۷۰ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را عهده‌دار شده که تا اواسط شهریور  ۳۳ هزار و ۱۲۰ زوج جوان در سراسر نسبت به دریافت تسهیلات فوق از شعب بانک تجارت اقدام کرده‌اند.

همچنین از ابتدای سال جاری تا اواسط شهریور ماه ۸۱ هزار و ۹۴۴ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت شده که این تعداد تسهیلات به رقم ۸ میلیارد و ۵۹۸ میلیون و ۵۳۰ ریال بالغ می‌شود.

بانک تجارت اعلام کرده که شعب این بانک در سراسر کشور همچنان پذیرای متقاضیان دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بوده و آمادگی دارند در صورت تکمیل مدارک هموطنان و ارائه ضامن معتبر در سریعترین زمان نسبت به اعطای تسهیلات موصوف اقدام  کنند. 


پرداخت وام ازدواج در بانک ملی

مدیر سایت بازدید : 450 سه شنبه 14 شهریور 1396 : 19:51 نظرات (0)

پرداخت ۴۳ هزار فقره وام ازدواج در بانک ملی

مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: بانک ملی ایران از ابتدای طرح ضربتی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج تا کنون بیش از ۴۳ هزار فقره از این تسهیلات پرداخت کرده است.

به‌گزارش آرمان اقتصادی (ECOIDEAL)، دکتر محمد رضا حسین زاده افزود: از ابتدای مرداد ماه تا پایان وقت اداری روز شنبه ۱۱ شهریور ماه سال جاری، شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور ۴۳ هزار و ۸۵۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداخت کرده اند.

 

وی ادامه داد: مبلغ کل این تسهیلات ۴ هزار و ۶۱۰ میلیارد و ۲۹۵ میلیون ریال بوده است.

مدیرعامل بانک ملی ایران اظهار کرد: طرح پرداخت ضربتی تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از محل منابع قرض الحسنه پس انداز بانک ها به میزان بیش از ۵۰۰ هزار فقره تعهد شده و بانک ملی ایران پرداخت حدود ۲۰ درصد آن را بر عهده دارد.


۳۱۰ هزار نفر در شش هفته اول وام ازدواج گرفتند

مدیر سایت بازدید : 420 سه شنبه 14 شهریور 1396 : 19:47 نظرات (0)

با اجراي طرح ضربتي اعطاي وام ازدواج از ابتداي مردادماه سال جاري تا پايان هفته ششم به بيش از ۳۱۰ هزار نفر از متقاضيان، وام پرداخت شد. به گزارش بانك مركزي، از اين ميزان، حدود ۸۰ هزار فقره در استان‌هاي محروم و كم‌برخوردار پرداخت شده و بالغ بر ۲۳۰ هزار فقره پرداخت نيز در ساير استان‌ها و مناطق كشور صورت گرفته است. با از اجراي طرح در اول مردادماه سال جاري تعداد افراد در صف (ثبت نام در سامانه وام ازدواج) بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر بوده است كه در پايان هفته ششم از اجراي طرح ضربتي تعداد 215 هزار نفر از افراد در صف سامانه كاهش يافته است. قابل تاكيد است در طول ۶ هفته از اجراي طرح تعداد ثبت‌نام‌كنندگان جديد در سامانه وام ازدواج بالغ بر ۱۱۵ هزار نفر بوده كه نسبت به مدت مشابه گذشته و روال سابق، ثبت نام در سامانه با رشد بي‌سابقه ۱۰۰ درصدي مواجه شده است. تعداد افراد در صف سامانه وام از بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر در ابتداي طرح به ۲۸۵ هزارنفر در روز ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ كاهش يافته است. لازم به ذكر است كه عدم تعادل در تعداد پرداختي وام و كاهش تعداد متقاضيان در صف به دليل ثبت نام حدود ۱۱۵هزار نفر متقاضي جديد در طول اجراي طرح است. تعداد پرداختي وام ازدواج از ابتداي سال تاكنون نيز بالغ بر ۶۴۲ هزار فقره بوده كه حدود ۵۰ درصد آن (۳۱۰ هزار فقره) مربوط به ۶ هفته اول اجراي طرح بوده است؛ تعداد وام پرداخت شده در مناطق محروم طي چهار ماهه اول سال جاري بالغ بر ۷۶ هزار نفر بوده ليكن در مدت شش هفته از اجراي طرح و با توجه به اولويت تعيين شده از سوي بانك مركزي حدود ۸۰ هزار نفر از تسهيلات فوق بهره‌مند شده‌اند. در طول اجراي طرح (شش هفته) و با پرداخت‌هاي به عمل آمده تعداد افراد در صف كه ثبت‌نام آنان مربوط به قبل از سال ۹۶ بوده در حال حاضر به ۲۴ هزار نفر كاهش يافته است. اميد است با اجراي طرح در ابتداي مهرماه سال جاري صرفا افراد ثبت نامي سال ۹۶ (افراد در صف مربوط به سه ماهه دوم سال جاري) در صف دريافت وام قرار داشته باشند. در طول شش هفته از اجراي طرح، تعداد وام دريافتي از سوي متقاضيان زن ۱۴۰ هزار نفر و متقاضيان مرد ۱۷۰ هزار نفر بوده است بيشترين دريافت‌كنندگان وام ازدواج در طول اين دوره از نظر سني در بين زنان ۲۰ تا ۲۵ سال و در آقايان بين ۲۵ تا ۳۰ سال سن قرار دارند. گفتني است در پايان مردادماه سال جاري ۳۴۰ هزار نفر در صف پرداخت تسهيلات قرض‌الحسنه قرار داشته‌اند كه در پايان هفته ششم اين تعداد به ۲۸۵ هزار نفر در صف كاهش يافته است. در پايان، بانك مركزي مجددا تاكيد مي‌كند كه مزدوجين محترم درصورت تعيين شعبه سريعا براي ارايه مدارك به شعبه تعيين شده مراجعه كنند.


در طرح ضربتی پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، شعب بانک کشاورزی از ابتدای مرداد تا روز ۱۲ شهریور، ۳۷ هزار فقره تسهیلات، معادل بیش از ۶۰ درصد تعهدات خود را به واجدان شرایط پرداخت کردند.

به گزارش بانک برتر، شعب این بانک در اجرای دستورالعمل بانک مرکزی و طرح ضربتی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، از ابتدای مرداد تا روز ۱۲ شهریور ۳۷ هزار فقره تسهیلات، معادل بیش از ۶۰ درصد تعهدات خود را به واجدان شرایط پرداخت کردند؛ این درحالی است که اجرای این دستورالعمل با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار همچنان ادامه دارد.

در اجرای این دستورالعمل تاکنون ۳۸۰۶ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج توسط شعب این بانک در سطح کشور پرداخت شده است.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، به نقل از فارس، بهروز اکرمی صبح امروز در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان هرمزگان با بیان اینکه جوانان باید در تمامی زمینه ها مطالبه گر باشند، اظهار داشت: هرکسی از منظر و دیدگاه خود به موضوع ازدواج و اوقات فراغت جوانان نگاه می کند، باید برای تصمیم گیری صحیح در این حوزه ها کارگروه های اثرگذار برنامه ریزی کنیم زیرا برای ما خروجی و نتیجه کار از اهمیت خاصی برخوردار است و باید خروجی کار و فعالیتمان برای مردم و جوانان استان روشن شود.

وی تصریح کرد: باید حرف ها و تصمیماتی که در جلسات گفته می شود به عمل برسد تا جوانان نتیجه این جلسات را ببینند و از کارگروه ها می خواهم که پیگیر اجرای مصوبات شوند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان عنوان داشت: حلقه های مفقوده زیادی در استان وجود دارد و در واقع گفتاردرمانی در کشور تبدیل به یک عارضه شده است، باید کار جهادی و تلاش مضاعفی برای حل نمودن مشکلات و مطالبات جوانان استان انجام دهیم زیرا همه ما مسؤولیت در این زمینه داریم.

اکرمی خاطرنشان کرد: به زودی جلسه ای با تمامی سمن های حوزه ورزش و جوانان تشکیل شود و همچنین ۵ نفر از نماینده سمن ها به نمایندگی از جامعه جوانان در جلسات ستاد ساماندهی جوانان استان همیشه حضور داشته باشند.


پرداخت ٧٠ هزار فقره وام ازدواج و جهیزیه در دستور کار بانک صادرات ایران

بانک صادرات ایران ٧٠ هزار فقره وام قرض الحسنه ازدواج  و جهیزیه پرداخت می کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی بانک صادرات ایران، به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و آغاز دهه کرامت و در اجــرای طـــرح ضـربتـی اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، بانک صادرات از ابتدای مرداد ماه امسال تا پایان شهریور ماه، مجموعاً ٧٠ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهدکرد. 

بنابراین گزارش بر اساس تفاهمنامه انجام شده بین بانک صادرات ایران و بانک مرکزی طی ٦٠ روز کاری مقرر شده، ٧٠ هزار فقره وام ازدواج  و جهیزیه به زوج های جوان پرداخت شود. 

بر اساس تازه‌ترین تفاهم‌های انجام شده، پرداخت وام های ازدواج  و جهیزیه مذکور در بانک صادرات با اولویت مناطق محروم و به ترتیب اولویت زوج های ثبت نام کننده در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بانک مرکزی در دستور کار قرار گرفته است.

هموطنان از سراسر کشور می توانند با مراجعه به سایت https://ve.cbi.ir و شماره تلفن های 29954283-29954256-29954260-29954270 در ساعات اداری تماس و مشکلات خود را طرح کنند


۷۳۰۰۰ پیوند آسمانی با تسهیلات ازدواج بانک تجارت

مدیر سایت بازدید : 331 شنبه 04 شهریور 1396 : 20:20 نظرات (0)

بانک تجارت از آغاز سالجاری ،با اعطای بیش از ۷۳۰۰۰ فقره وام ازدواج به زوجهای جوان در قالب طرح پشتیبان پیوندها در این امر مشارکت داشته است.

به گزارش روابط عمومی بانک تجارت ابراهیم کاظم پور سخنگوی این بانک با اعلام این خبر افزود:کلیه شعب این بانک در سراسر کشور در اجرای طرح پشتیبان پیوندها آمادگی دارند تا در کمترین زمان ممکن و در صورت تکمیل مدارک متقاضی و ارائه یک ضامن معتبر نسبت به اعطای تسهیلات فوق اقدام نمایند.

کاظم پور یاد آور شد: در طرح پشتیبان پیوندها که طی مرداد و شهریور ماه ۹۶ از سوی بانک مرکزی و بمنظور کاهش صف انتظار متقاضیان دریافت تسهیلات ازدواج به مورد اجرا گذاشته می شود،بانک تجارت عاملیت پرداخت ۷۰ هزار فقره تسهیلات ازدواج را عهده دار شده که طی این مدت ۲۳۱۹۰ نفر از متقاضیان نسبت به دریافت وام از این بانک مبادرت نموده اند.

مشاور مدیر عامل بانک تجارت در امور رسانه خاطر نشان کرد:شعب این بانک در راستای اشاعه سنت حسنه ازدواج در سطح جامعه از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه به بیش از ۷۳۰۰۰ نفر از زوجهای جوان در سراسر کشور تسهیلات ازدواج پرداخت نموده اند.


پرداخت ۹۸.۲ هزار میلیارد وام ازدواج

مدیر سایت بازدید : 357 شنبه 04 شهریور 1396 : 19:42 نظرات (0)

بانک مرکزی در دومین گزارش از سلسله گزارش های خود با عنوان «گزارش خدمت» که به مناسبت هفته دولت منتشر می شود، این رقم را اعلام کرد.

در گزارش بانک مرکزی آمده است که این بانک در راستای هدایت منابع به سمت تولید و تمرکز بر تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی با هدف بهره‌برداری از ظرفیت‌های خالی اقتصاد و حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط (SME's) اقدامات شایسته ای انجام داده است از جمله این اقدامات می توان به تخصیص ۶۴ درصد از کل تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در سال گذشته به واحدهای تولیدی اشاره کرد.

حمایت از تولید

-اعطای ۵۴۸۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط شبکه بانکی در سال ۱۳۹۵ و رشد ۳۱.۴ درصدی آن نسبت به سال گذشته

-تخصیص ۶۴ درصد از کل تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در سال ۱۳۹۵ به حمایت از تولید و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی. این نسبت برای تسهیلات اعطایی به بخش صنعت و معدن معادل ۸۲.۳ درصد بوده است.

-طی چهار ماهه نخست سال ۱۳۹۶، کل تسهیلات پرداختی شبکه بانکی معادل۱۵۳۳.۱هزار میلیارد ریال  بوده که نسبت به رقم مشابه سال گذشته به میزان ۱۸.۴ درصد رشد داشته است. مضاف بر این، ۶۴.۹ درصد از تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در این دوره، به تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اختصاص داشته که این میزان برای بخش صنعت و معدن معادل۸۶.۷ درصد بود.

- ابلاغ «دستورالعمل تامین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط» به شبکه بانکی کشور در اردیبهشت سال ۱۳۹۵ و خرداد سال ۱۳۹۶

-اعطای بالغ بر ۱۷۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بیش از ۲۴.۹ هزار بنگاه کوچک و متوسط از ابتدای سال ۱۳۹۵ تا ۳۰ مرداد ماه سال ۱۳۹۶

-مشارکت فعال شبکه بانکی در طرح خرید تضمینی گندم شامل ۴۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات شبکه بانکی و ۲۹ هزار میلیارد ریال از محل انتشار اوراق مرابحه و فروش آن به بانک‌ها (مجموعاً بالغ بر ۶۹ هزار میلیارد ریال که ۴۵ درصد از کل تامین مالی خرید تضمینی گندم کشور در سال ۱۳۹۵ را شامل می‌شود.)

 

اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج‌

جهت‌گیری اصلی بانک مرکزی در تامین مالی خرد اقتصاد، بر اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج متمرکز بوده است. در همین راستا با تلاش بانک مرکزی، در طول سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۹۸.۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به بیش از ۱.۰۲ میلیون نفر از متقاضیان پرداخت شده است که نسبت به سال ۱۳۹۴ تعداد و ارزش آن به ترتیب ۲۶.۶ و ۳۰۰.۸ درصد رشد داشته است.

در چهارماهه سال ۱۳۹۶ نیز ۳۴.۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بیش از ۳۳۱ هزار نفر اعطا شده است. از ابتدای مردادماه تا پایان شهریورماه سال جاری، طرح ضربتی اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در راستای کاهش صف دریافت کنندگان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، با تمرکز بر مناطق محروم و همکاری ۱۱ بانک، در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفته است.

 

با طرح ضربتی وام ازدواج، تا پایان مرداد ماه در مجموع ۲۴۵ هزار فقره وام ازدواج به زوجین اعطا شده است که ۶۰ هزار فقره از آن در استان‌های محروم و کم برخوردار و ۱۸۵ هزار فقره در سایر استان‌ها و مناطق کشور تخصیص یافته است.

 

آمار پرداختی در چهارماهه اول سال جاری به طور میانگین برای تمام بانک‌های عضو در سامانه وام ازدواج (۳۱ بانک) تعداد ۷۵ هزار نفر بوده است، که در مردادماه پرداختی از نظر تعداد بیش از ۳برابر شده است.

 

گسترش روابط کارگزاری

جهت‌گیری اصلی بانک مرکزی در این زمینه بر استفاده از ظرفیت‌های برجام جهت تعامل با بانک‌های بزرگ و افزایش روابط کارگزاری در سطح بین‌الملل استوار بوده است. انتظار می‌رود پس از توافق بزرگ هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵، تعداد روابط کارگزاری بانک‌های ایرانی که در دوران تحریم‌ها به میزان قابل توجهی کاهش یافته بود، به تدریج به سطح مطلوب بازگردد.

تدریجی بودن بازگشت روابط کارگزاری، دلایل متعددی دارد که یکی از آنها فرایندهای پیچیده و طولانی اجرای استانداردها و ضوابط بین‌المللی فعالیت‌های بانکی است که بعد از بحران مالی سال‌های ۲۰۰۹-۲۰۰۷ تشدید شده‌اند. تلاش در جهت پیاده‌سازی استانداردهای مالی مورد قبول در سطح بین‌المللی جهت انطباق هر چه بیشتر شبکه بانکی کشور با استانداردهای بین‌المللی (نظیر الزامات اخیر بانک مرکزی در زمینه رعایت استانداردهای گزارش‌دهی مالی و ابلاغ دستورالعمل محاسبه سرمایه نظارتی و کفایت سرمایه مؤسسات اعتباری با اضافه کردن ریسک بازار و ریسک عملیاتی به محاسبات نسبت کفایت سرمایه)، تکمیل پرسش‌نامه‌های مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم بانک‌های کارگزار جهت ایجاد روابط کارگزاری و پاسخ به استعلام بانک‌های ایرانی در این زمینه، انجام بازرسی جامع از تمامی بانک‌ها در خصوص نحوه اجرای مقررات مبارزه با پولشویی و تدوین و ابلاغ بخشنامه‌ها به شبکه بانکی در راستای اجرای مصوبات شورای عالی مبارزه با پولشویی از جمله اقدامات اجرایی بانک مرکزی در این زمینه بوده است. البته در سایه گشایش‌های ایجاد شده از تاریخ اجرای برجام تا پایان سال ۱۳۹۵، شبکه بانکی کشور ۷۰۴ رابطه کارگزاری با ۲۴۹ بانک دنیا ایجاد کرده است.

 

طی این مدت، ۱۷.۹ هزار فقره گشایش اعتبار اسنادی، ۱.۹هزار فقره ثبت سفارش برات اسنادی و ۸۰.۲ هزار فقره حواله ارزی صادر شده است. ارزش دلاری خدمات مذکور بیش از ۳۸ میلیارد دلار و شامل ۱۷.۷ میلیارد دلار گشایش اعتبار اسنادی، حدود ۴ میلیارد دلار برات اسنادی و ۱۶.۶ میلیارد دلار حواله ارزی است.  

 

ساماندهی بازار ارز

 

جهت‌گیری اصولی بانک مرکزی در حوزه بازار ارز، استمرار آرامش و ثبات در این بازار بوده است که در همین راستا، اقدامات زیر انجام پذیرفته است:

 

-پاسخگویی مناسب به متقاضیان واقعی ارز (واردکنندگان به‌ویژه واردکنندگان کالاهای اساسی و ملزومات تولید و متقاضیان ارز خدماتی نظیر دانشجویان و بیماران)

 

-تقویت سمت عرضه بازار ارز (از طریق هدایت ارز صادرکنندگان به‌ویژه واحدهای پتروشیمی به بازار ارز و مجاز نمودن صرافی های بانک‌ها به خرید و فروش ارز با نرخ آزاد)

 

-ابلاغ دستورالعمل و ضوابط اجرایی خرید و فروش ارز به نرخ آزاد

 

- توسعه روابط کارگزاری با بانک‌های خارجی

 

- فروش ارز با نرخ بازار برای اعتبارات اسنادی با نرخ روز گشایش یا نرخ معامله اسناد.



اعطای وام ازدواج ۱۰۰درصد افزایش یافت

مدیر سایت بازدید : 361 چهارشنبه 01 شهریور 1396 : 0:00 نظرات (0)
بررسی صورت‌های مالی سال ۹۵ دو بانک ملت و آینده نشان می‌دهد، پس از بخشنامه بانک مرکزی درخصوص توقف اعطای وام از منابع قرض‌الحسنه به کارکنان بانک‌ها، روند اعطای وام به کارکنان در این ۲ بانک متوقف و سطح پرداخت وام ازدواج رشد بیش از ۱۰۰ درصدی داشته است.
 
 
 
 

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  بانک مرکزی در شهریور ماه 1395  به عنوان «77 درصد تسهیلات قرض‌الحسنه 4 بانک در سال 94 به کارکنانشان اعطا شد+ سند» اعلام کرد، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه از محل منابع قرض‌الحسنه به کارکنان بانک‌ها ممنوع است.

 تاکنون صورت مالی اغلب بانک‌ها منتشر نشده است و به همین دلیل نمی‌توان ارزیابی جامعی از روند اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه در شبکه بانکی داشت اما بررسی صورت مالی دو بانک ، ارزیابی نسبی از این ابلاغیه بانک مرکزی به بانک‌ها به دست می‌دهد.البته ردیف تسهیلات کارکنان در صورت‌های مالی هر دو بانک وجود دارد که دلایل موجه داشته و در ادامه به آنها پرداخته شده است.

 

* بانک ملت

ماخذ، صورت مالی حسابرسی شده سال 95

طبقه‌بندی تسهیلات قرض‌الحسنه اعطایی بر اساس موضوع تسهیلات، ارقام به تومان

 

موضوع تسهیلات سال 95 سال 94
ازدواج 1716 میلیارد 799 میلیارد
اشتغال 812 میلیارد 763 میلیارد
درمان 109 میلیون 109 میلیون
زندانیان معسر 76 میلیارد 59 میلیارد
عمره و عتبات 21.5 میلیارد 4.4 میلیارد
کارکنان بانک 1732 میلیارد 1721 میلیارد
مددجویان کمیته امداد و بهزیستی 778 میلیون یک میلیارد و 684 میلیون
مسکن روستایی 10 میلیارد و 78 میلیون 19 میلیارد و 845 میلیون
مشاغل خانگی 28 میلیارد  40 میلیارد و 800 میلیون

*بانک آینده

طبقه بندی تسهیلات قرض‌الحسنه اعطایی بر اساس موضوع تسهیلات، ارقام به تومان

 

موضوع تسهیلات 1395 1394
ازدواج 58 میلیارد و 293 میلیون 9 میلیارد و 669 میلیون
اشتغال 971 میلیون ----
کارکنان بانک 328 میلیون 666 میلیون 
تحصیل 5 میلیون ---
درمان 3 میلیون  ---
سایر یک میلیارد و 97 میلیون 3 میلیارد و 292 میلیون

 

 ارقام دو جدول بالا، مانده تسهیلات اعطایی قرض‌الحسنه است و تا زمانی که دوره بازپرداخت تسهیلات به اتمام نرسیده، مانده تسهیلات نزد وام گیرنده به عنوان تسهیلات در سال بعد هم قید می‌شود.

 

بنابراین کاهش مانده تسهیلات اعطایی قرض‌الحسنه به کارکنان در بانک آینده به معنای توقف پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه از محل منابع قرض‌الحسنه به کارکنان (کارمندان بانک آینده) است.

 

در بانک ملت هم، با توجه به اینکه بخشنامه بانک مرکزی به بانک‌ها در اوایل شهریور ماه سال 95 ابلاغ شد و بیش از 5 ماه از سال گذشته بود، به نظر می‌رسد می‌توان عدم تغییر در سطح مانده تسهیلات قرض‌الحسنه‌ به کارکنان را به معنای توقف پرداخت وام قرض‌الحسنه به کارکنان تلقی کرد.

 

از طرف دیگر، میزان مانده تسهیلات اعطایی ازدواج از در این دو بانک از 809 میلیارد و 404 میلیون تومان به 1774 میلیارد و 363 میلیون تومان افزایش یافته است.

فارس


وام ازدواج فداي زورآزمایی دولت و بانك ها

مدیر سایت بازدید : 416 دوشنبه 30 مرداد 1396 : 20:13 نظرات (0)

صف وام ازدواج با طرح ضربتی نیز کوتاه نشد و متقاضیان باز هم موانع را پیش رو دارند. جریمه دیرکرد 12 درصدی این وام قرض الحسنه که کمتر به آن پرداخته شده چالش جدیدی را برای زوجین رقم خواهد زد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ بدهی دولت به بانک‌ها در شرایطی به روند رو به رشد خود ادامه می‌دهد که چندی پیش طیب‌نیا، وزیر اقتصاد دولت یازدهم از این بدهی به عنوان مانعی بر سر راه تسهیلات دهی بانک‌ها یاد کرد و گفت: ' اگر دولت این بدهی را پرداخت نکند بانک‌ها توان پرداخت تسهیلات به مردم را نداشته و دیگر فضایی برای فعالیت بخش خصوصی باقی نمی‌ماند. تا اواخر عمر دولت یازدهم بدهی بخش دولتی به بانک مرکزی و مابقی بانک ها از 102 هزار میلیارد تومان به 230 هزار میلیارد تومان رسید .

افزایش بی سابقه بدهی دولت و در کنار آن مشکلات دیگر بانک ها سبب شده تا سیستم بانکی کشور با بحران جدی روبرو باشد؛ در این میان بانکداران نیز به بهانه کمبود منابع مالی آنطور که باید و شاید تسهیلات ازدواج را در اختیار زوجین قرار نمی دهند، اگر هم وامی پرداخت شود آنقدر زوجین را اذیت می کنند که شیرینی وام ازدواج کمرنگ می شود.

اول مرداد بانک مرکزی طرح ضربتی وام ازدواج را شروع کرد و بنا بود تا آخر شهریور هیچ وام گیرنده ای در صف دریافت وام نباشد، اما به گفته ی متقاضیان هنوز هم موانع قبل وجود دارد و بانک ها اعتنایی به بخشنامه ی بانک مرکزی نکرده اند.

به قصه پرغصه وام ازدواج جوانان، باید از یک کشف تازه نیز سخن گفت، نرخ جریمه دیرکرد اقساط این وام قرض الحسنه، 12 درصد است و اکثر زوجین این مساله ی نامتعارف را نمی دانند. برخی مراجع عظام تقلید نیز که این روزها به سیاست های بانکی انتقادات جدی وارد می بینند، جریمه ی دیرکرد را حرام عنوان می کنند، حال یک علامت سوال،آونگ وار بر ذهن ها می کوبد که 'جریمه دیرکرد معادل سه برابر سود تسهیلات چه حکمی دارد؟'

در همین زمینه هادی حق شناس از کارشناسان فعال اقتصادی گفت: مبلغ وام ازدواج زیاد نیست. بانک ها منابعی دارند که از سپرده گذاری های قرض الحسنه و هم چنین سپرده های جاری توان پوشش این وام را دارند. پس از منظر منابع بانکی برای پرداخت این وام ها مشکلی وجود ندارد و از لحاظ مصرف هم به نفع اقتصاد است. پرداخت وام ازدواج نوعی تحریک به سمت تقاضاست، که امروز اقتصاد به این تحریک نیاز دارد و از سمت عرصه هم منابع بانک ها می تواند این گونه وام ها را پرداخت کند پس در مجموع به نفع متغیرهای کلان اقتصادی است.

او افزود: در اقتصاد بانک ها را به عنوان بنگاه می دانند، هم چنان که برنامه ی بنگاه های اقتصادی این است که در هزینه حداقل و در درآمد حداکثر بازدهی را داشته باشند، بانک ها هم چنین رفتاری دارند و بفکر سود حداکثری هستند. طبیعتا وقتی این پول ها به کسانی که نیاز به وام ازدواج دارند پرداخت نشود، به کسانی پرداخت می کنند که برای بانک سود حداکثری داشته باشد اما دولت و حاکمیت به متغیرهای کلان اقتصادی نگاه می کند و برای دولت مهم است که رشد اقتصادی و تورم چه عددی باشد و این گونه شاخص ها برای محیط اقتصاد کلان مهم است.

حق شناس اظهار کرد: بر اساس آمارهایی که اخیرا منتشر شده است، مجموع سپرده های قرض الحسنه یا پولی که بعنوان حساب جاری در کارت های مردم وجود دارد رقمی بیش از 160 هزار ملیارد تومان است. هم چنین بدهی دولت به بانک ها بیش از 200 هزار ملیارد تومان است. حال اگر سالانه هشتصد هزار ازدواج داشته باشیم تسهیلاتی که باید در اختیار زوجین قرار بگیرد حدود 16 هزار ملیارد تومان می شود که در برابر بدهی دولت و حساب های قرض الحسنه ی خود مردم، ناچیز است پس منابع کافی وجود دارد.

او گفت: اگر بانک ها از اول این تسهیلات را پرداخت می کردند، تجمیع نمی شد که اکنون با لفظ و شعار ضربتی یا غیر ضربتی بخواهند صف ها را کوتاه کنند. پس دولت می توانست در سال های گذشته در جایگاه حاکمیتی برخورد بهتری داشته باشد.

در همین خصوص حسینی دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در حوزه ی مقررات مشکلی وجود ندارد اما در اجرای قوانین مشکل داریم. باید اقتدار لازم به بانک مرکزی برگردد و شرایط تمکین بانک ها از بانک مرکزی فراهم شود.

حسینی افزود: مطالبات کلانی که بانک ها از دولت دارند به واسطه ی تکالیف و تعهداتی که دولت داشته و عمل نکرده توان بانک ها را به شدت کاهش داده است و باعث می شود بانک ها به هر بهانه ای از پرداخت تسهیلات ازدواج طفره بروند چون مطمئن هستند بازپرداخت این وام ها مشکلاتی را به همراه دارد.

او گفت: اقتدار لازم در بانک مرکزی وجود ندارد که وقتی بخش نامه می دهد و طرح ضربتی ای را اعلام می کند بانک ها تمکین کنند و در برنامه ی ششم توسعه هم قسمتی وجود دارد که باعث اقتدار بانک مرکزی در حوزه ی پولی و بانکی کشور می شود.

حسینی اظهار کرد: بانک ها دوست دارند ترازشان را مثبت نگه دارند و مطالبات کلانی از دولت و اشخاص حقوقی به دلایل قانونی یا سوء مدیریت انباشته شده است لذا بانک ها برای جبران راهی ندارند جز اینکه این تسهیلات تکمیلی را بپیچانند و در مسیری بیندازند که هر چه می شود کمتر تسهیلات ازدواج بپردازند.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: وقتی بانک ها زورشان به دولت نمی رسد به مردم تحمیل می کنند و نهایتا مردم ضرر می کنند.

او از نرخ جریمه ی دیر کرد تسهیلات ازدواج که بانک مرکزی ابلاغ کرده، اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: مشکلی که در تمام تسهیلات وجود دارد این است که موقع اخذ وام چندین برگه جلوی متقاضی گذاشته می شود که فرصت خواندنش پیش نمی آید و فرد به بانک اعتماد می کند و متوجه نمی شود که چه تعهداتی به بانک داده است.

نکته جالب و عجیب اینجاست که نه تنها کارشناسان اقتصادی از جریمه دیرکرد 12 درصدی اقساط وام ازدواج اظهار بی اطلاعی می کنند، بلکه این موضوع به زوجین هم اطلاع داده نمی شود. نکته ی قابل تأمل این است که جریمه ی دیر کرد اقساط، موقع پرداخت هر قسط گرفته نمی شود و چه بسا زوج ها با خیال راحت تأخیر کرده و فکر می کنند جریمه ای در قبال تأخیر این تسهیلات قرض الحسنه گرفته نمی شود. حال آنکه جریمه دیرکرد 12 درصدی با آخرین قسط ممکن است کمر شکن شود.

در طرح ضربتی بانک مرکزی برای کوتاه کردن صف وام ازدواج، ایرادی جدی بر نرخ جریمه دیرکرد این تسهیلات وجود دارد که ضرورت به اصلاح آن دیده می شود. این حق بدیهی متقاضیان این وام است که از نرخ جریمه دیرکرد وام ازدواج که نامتعارف است را قبل از دریافت وام به صورت مشخص و واضح آگاهی داشته باشندو زوجین بدانند که با قسط آخرشان جریمه ی دیرکرد 4 ساله گرفته می شود.


وام ازدواج نمی‌دهیم، بانک خود را تغییر دهید!

مدیر سایت بازدید : 408 دوشنبه 30 مرداد 1396 : 12:06 نظرات (0)

برخی از بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری طی تماس با مشتریان خود اعلام کرده اند که وام ازدواج پرداخت نمی کنند.

به گزارش بانکداران ۲۴ (Banker)، در طی ماه گذشته که بانک مرکزی طرح ضربتی پرداخت تسهیلات ازدواج را آغاز کرده است بسیاری از بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری برای برچیده شدن صفحه دریافت وام ازدواج دست به کار شده و بانک مرکزی را یاری کرده اند. 

اما هستند بانک ها و موسسات مالی و اعتباری که علیرغم تاکید قانون برای پرداخت تسهیلات ازدواج به هر ترتیب ممکن از زیر بار پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج شانه خالی کنند. 

در تازه ترین این موارد مشاهده شده است که یکی از بانک های بزرگ به مشتریان خود که در سایت بانک مرکزی بانک آنها را به جهت دریافت تسهیلات انتخاب کرده اند تماس گرفته و از آنها می خواهد که بانک خود را تغییر دهند! 

در یکی از تماس های تلفنی که با یکی از مخاطبان اخبار بانک صورت گرفته اعلام شده که بانک مورد نظر از مشتری درخواست می کند که با مراجعه به سایت بانک مرکزی حتما تا پایان مرداد ماه نام بانک خود را تغییر دهد. 

کمبود منابع برای پرداخت تسهیلات ازدواج دلیل این اقدام برخی بانک ها و موسسات مالی واریز می باشد.


حذف صف متقاضیان وام ازدواج در بانک کشاورزی

مدیر سایت بازدید : 493 دوشنبه 30 مرداد 1396 : 11:42 نظرات (0)

با شروع طرح ضربتی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در ابتدای مرداد سال جاری، صد در صد متقاضیان در صف دریافت تسهیلات ازدواج از بانک کشاورزی، تعیین شعبه و به شعب معرفی شده اند.

به گزارش بانکداران ۲۴ (Banker)،بر این اساس، درحال حاضر هیچ متقاضی مربوط به پیش از سال 1396 در صف انتظار دریافت تسهیلات قرض الحسنه از بانک کشاورزی قرار ندارد.

این بانک در اجرای دستورالعمل بانک مرکزی از ابتدای مرداد نسبت به تعیین شعبه و معرفی50 هزار نفر متقاضی در صف انتظار دریافت تسهیلات ازدواج اقدام کرده که تا تاریخ 28 مرداد با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار، بیش از 23 هزار نفر تسهیلات خود را دریافت کرده اند.

شایان ذکر است رقم تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداخت شده توسط شعب بانک کشاورزی تا این تاریخ 2381 میلیارد ریال بوده است.


گزارش عملکرد ۲۷ روزه بانک رفاه در اعطای وام ازدواج

مدیر سایت بازدید : 322 یکشنبه 29 مرداد 1396 : 20:25 نظرات (0)

بانک رفاه گزارش عملکرد طرح ضربتی اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه در مقطع ۲۷ روزه ابتدای مرداد ماه سالجاری را اعلام کرد.

به‌گزارش آرمان اقتصادی (ecoideal)، طی این مدت تعداد ۱۶٫۶۳۱ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخت شده است.

بر اساس این گزارش، ادارات امور شعب این بانک در استان های خراسان رضوی، خوزستان، مازندران و فارس به ترتیب دارای بیشترین پرداختی به تعداد ۲۲۷۷، ۱۲۸۴، ۱۰۷۳ و ۱۰۳۲ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه بوده اند. 


بالغ بر ۲۰۰ هزار فقره وام ازدواج توسط ۱۱ بانک عامل، ظرف مدت ۲۴ روز از اجرای طرح ضربتی بانک مرکزی به متقاضیان پرداخت شده است.

به گزارش مهر به نقل از بانک مرکزی، سیدعلی اصغر میرمحمدصادقی با تاکید بر اینکه طرح ضربتی وام ازدواج با اولویت مناطق و استان های کمتر توسعه یافته توسط  بانک مرکزی و ۱۱ بانک عامل در حال اجراست، گفت: در  مدت اجرای ۲۴ روزه این طرح و تاکنون حدود ۵۰ هزار فقره از ۲۰۰ هزار فقره وام اعطایی ازدواج به استان های کمترتوسعه یافته اختصاص یافته است.

به گفته مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در استان های  محروم قبل از اجرای طرح ضربتی وام ازدواج، ماهانه حداکثر ۲۰ هزار فقره وام اعطا می شد که با اجرای طرح ضربتی روند پرداخت وام ازدواج در این استان ها  ۲.۵ برابر شده است. 

این مقام مسئول بانک مرکزی با بیان اینکه صف وام ازدواج در روز اول طرح ضربتی در حدود ۵۱۰ هزار نفر بوده است تصریح کرد: با همکاری مناسب بانک های عامل طرح ضربتی، خوشبختانه این صف اکنون به کمتر از ۳۵۰ هزار نفر رسیده است و در صورتی که افراد ثبت نامی به شعب تعیین شده مراجعه کنند، قطعاً این صف به میزان چشمگیری کاهش خواهد یافت.

میرمحمدصادقی، میزان افراد ثبت نامی دریافت وام ازدواج در چهار ماهه اول سال جاری را روزانه کمتر از هزار نفر اعلام کرد که با اجرای طرح ضربتی و استقبال متقاضیان به طور میانگین روزانه ۲۵۰۰ نفر در سامانه وام ازدواج ثبت نام کرده اند. به گفته وی بالاترین میزان ثبت نام  در روز ۱۵ مردادماه  به میزان ۶ هزار نفر بوده است.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با تاکید بر اینکه روند اجرای طرح، موفقیت آمیز بوده است گفت: در پنچ هفته باقی مانده امیدواریم به هدف اعطای وام ازدواج ۵۰۰ هزار نفر دست یابیم، ضمن آنکه اکنون با قاطعیت می‌توان عنوان کنیم در مناطق و استان های کمتر توسعه یافته صف وام ازدواج به روز خواهد شد و بعد از اجرای طرح ضربتی افراد متقاضی در کمترین زمان ممکن وام ازدواج دریافت خواهند کرد.

میرمحمد صادقی در خصوص تمهیدات  بانک مرکزی برای تسهیل در شرایط اخذ ضمانت وام ازدواج گفت: به منظور تسهیل شرایط متقاضیان برای معرفی ضامنین، بانک مرکزی در بخشنامه ای هشت بندی به بانک های عامل اجرای طرح ضربتی وام ازدواج، اکیداً توصیه کرد که شرایط اخذ ضمانت با توجه به موارد ابلاغی بانک مرکزی مدنظر قرار گیرد.

این مقام مسئول بانک مرکزی با تاکید بر اشراف کامل بانک مرکزی بر روند اجرای طرح ضربتی گفت: این بانک کاملاً بر روند اجرای طرح، نظارت کامل و اشراف مناسبی دارد و متقاضیان در صورت وجود مشکل مراتب را به صورت کتبی و با ارایه اطلاعات شامل نام و کد ملی متقاضی، آدرس، نام شعبه مراجعه شده و شماره تماس متقاضی به شماره تلفن های ۲۲۲۵۷۰۶۰ و۲۹۹۵۴۲۶۱ فکس کنند تا حداکثر ظرف یک هفته، نسبت به بررسی و اطلاع رسانی به متقاضی اقدام شود.

وی در پایان ضمن تشکر از بانک های عامل و واحدهای روابط عمومی این بانک ها تصریح کرد: دست یافتن به موفقیت در این طرح مرهون همکاری، همراهی و همیاری بانک های عامل و واحدهای روابط عمومی و اطلاع رسانی آنهاست، ضمن آنکه مساعدت رسانه ها در انعکاس کاستی ها و نواقص  اجرای طرح، شایسته تقدیر است.

گفتنی است، بانک مرکزی با هدف کاهش صف دریافت کنندگان وام ازدواج با همکاری ۱۱ بانک ملی ، صادرات ، تجارت، ملت، سپه، رفاه کارگران، کشاورزی، مسکن، توسعه تعاون، قرض الحسنه مهر ایران و صندوق قرض الحسنه پارسیان ، طرح  ضربتی اعطای این وام را از ابتدای مردادماه تا پایان شهریورماه در دست اجرا دارد. با اجرای این طرح تعداد افراد در صف به حداقل ممکن کاهش می یابد.


وام ازدواج بانك ملي ve.cbi.ir

مدیر سایت بازدید : 484 سه شنبه 24 مرداد 1396 : 21:03 نظرات (0)

وام قرض الحسنه ازدواج بانك ملي

 شرايط و مقررات 

- متقاضي مقيم محل بوده و در محدودة شعبه ساكن باشد . 

- افتتاح حساب پس انداز قرض الحسنه نزد شعبه ( اولويت با كسانيكه بيش از يك سال سابقه افتتاح حساب فعال دارند )

- سن متقاضي حداقل 18 سال تمام باشد . 

- مدت بازپرداخت آن حداكثر سه سال و به اقساط مساوي ماهيانه (36 قسط ) است . 

- نرخ كارمزد طبق تعرفه بانك مي باشد . 

- متقاضي از بابت قرض الحسنه ازدواج هيچيك از بانك ها بدهي نداشته باشد .

- اعطاي قرض الحسنه ازدواج براي تهيه جهيزيه و ازدواج به متقاضياني كه براي بار دوم ازدواج مي كنند و يا بيش از يك سال از تاريخ ازدواج آنها گذشته است ،‌مقدور نمي باشد . 

 

 مدارك مورد نياز

1- دفترچه حساب پس انداز(با مانده مناسب ) 

2- اصل و كپي صفحات اول و دوم شناسنامه زوجين ( از هر كدام يك برگ )‌

3- اصل و كپي صفحات اول تا پنجم سند ازدواج ( از هر كدام يك برگ )

4- اصل و كپي كارت ملي زوجين و ضامنين 

5- معرفي ضامن يا ضامنين معتبر و مورد قبول بانك 

6-فيش حقوقي و يا اصل و كپي مستندات شغلي ضامنين و همچنين اصل و كپي شناسنامه ضامنين

7- چهار عدد تمبر مالياتي ( از بانك تهيه شود ) 

 

تذكرات

1- هنگام مراجعه به شعبه ارائه اصل كليه مدارك جهت مطابقت با اصل الزاميست . 

2- اعطاي تسهيلات به اشخاصيكه داراي تسهيلات بااقساط سررسيد گذشته ومعوق و يا داراي سابقه چك برگشتي مي باشند متعذر خواهد بود 

 


شعب بانک کشاورزی استان ایلام تا نیمه مرداد سال جاری 1900 فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به مبلغ 22میلیاردریال به متقاضیان پرداخت کردند.

 به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی استان ایلام، طی 15روز از شروع طرح ضربتی بانک مرکزی در پرداخت تسهیلات ازدواج بیش از 45میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.

 


 گروه خبر: مديريت استان ايلام

کد خبر: 13551


اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 103
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 31
  • آی پی دیروز : 51
  • بازدید امروز : 36
  • باردید دیروز : 84
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,873
  • بازدید ماه : 4,408
  • بازدید سال : 36,058
  • بازدید کلی : 211,051